Logga
Belarus English

15 år av hjälparbete

Det är stort att i all enkelhet få hjälpa till med arbete och gåvor till dem som har det mycket sämre än vad vi har det.

Det är stort att i all enkelhet få hjälpa till med arbete och gåvor till dem som har det mycket sämre än vad vi har det.et vi lovat. Vi är ju helt beroende av frivilliga gåvor och hittills har det kommit in kläder, madrasser, skolbänkar, byggnadsmaterial, pengar och mycket mer som kommit till användning. Två gånger per år har det också följt med 10–15 personer som kunnat lägga några dagsverk på plats, samt ha besökt familjer, barnhem, skolor, äldreboende, kyrka, sjukhus och mött kommunens representanter.

Det här året 2017 har det beviljats bistånd till ensamstående föräldrar och personer med funktionshinder. I maj skickade vi iväg en lastbil fullproppad med kläder, köks- och annan utrustning.

Vi vill berätta exempel på hur gåvorna och pengarna använts.

· Bidrag till arbete med förberedelse och för arbetet i förskolor.

· Bistånd i förberedelserna för skola.

· Höst-och vår kläder till fyra familjer med många barn.

· Betalning av sjukvård och hjälp till flyktingar.

· Inköp av en hörapparat till en tonårsdotter. K

· läder och nya skor inköpta till familjer som har det svårt ekonomiskt. Inköp av ett kök för funktionshindrade kvinnor.

· Bistånd med kläder, möbler och medicinsk utrustning som fördelas enligt lagarna i Vitryssland!

· Kläder, skor, madrasser och blöjor har fördelades till pensionärer (70 personer) Stora fattiga familjer, ensamstående föräldrar och fosterfamiljer c: a 40 familjer har vi kunnat hjälpa med ekonomiska gåvor.

· Ett 20-tal funktionshindrade har också fått hjälp.

· Köket som var med i lastbilen i våras har en stor familj fått för att få det lite enklare.

· Multigymmet köksredskap, köksluckor, bordtennisbord, skärmar, madrasser och medicinsk utrustning har sjukhuset, föreningen av militärveteraner och det sociala centrumet fått.

· Ett kylskåp gavs till en stor familj som var i behov av det.

Med vänliga hälsningar och tack för din insats.

Björnåke Hulth ordförande i New Life For You.
2017-08-21